English

Omdenken in de Agrarische Branche: ken uw consument

18/10/2016

Als u als agrarisch ondernemer blijft aansturen op een efficiëntere productie, produceert u dan nog steeds een product waar vraag naar is? En als u luistert naar de markt, luistert u dan naar uw afnemer? Of luistert u naar de uiteindelijke consument? Als u en uw afnemer het samen anders aan zouden pakken en de consument anders zouden bedienen, zou u daar dan beter van worden?

Na de succesvolle avond met spreker Henk Westerhof vorig jaar, hebben wij de heer Bert Griffioen bereid gevonden om als gastspreker zijn visie met u te delen over bovenstaande vragen. Mogelijk is dit ook interessant voor uw onderneming. Wij nodigen u uit om op donderdagavond 10 november bij ons aan te schuiven. Bert is directeur van Griffioen Wassenaar B.V.; een specialist op het gebied van vaste planten. Bert heeft met zijn jarenlange ervaring in de branche een frisse en verhelderende kijk op het creëren van rendement en het veranderen van samenwerkingen om nieuw rendement te creëren try here.

Wij nodigen u van harte uit om bij op deze avond aanwezig te zijn. Nadat wij u hebben ontvangen met koffie start de avond om 20.00 uur. Na afloop van de bijeenkomst (rond 21.30 uur) wisselen wij graag met u, onder het genot van een drankje, van gedachten over de inhoud van de avond.

Klik hier om u in te schrijven voor deze avond. Voel u vrij om een relatie mee te nemen.

Wij hopen u te begroeten op donderdagavond 10 november!