English

Specialisaties

Agrarische sector

De agrarische sector is en blijft in beweging. Bij kwesties als bedrijfsopvolging, fiscale waardering of financieringsaanvragen speelt de specifieke agrarische wet- en regelgeving een belangrijke rol. van Velzen accountants & adviseurs is zeer vertrouwd met de bloem- en bollensector, kent en verkent de weg.

Lees verder
Doelgericht ondernemen

Uw cijfers vertellen uw verhaal niet. Uw visie en strategie daarentegen wel. En gezamenlijk bepalen deze feiten het succes van uw onderneming.

Lees verder
Financiële- en vermogensplanning

Naast het succes van uw onderneming is uw eigen financiële en vermogensplanning belangrijk. Hoe ziet uw financiële situatie eruit als u stopt, overlijdt of ziek wordt? Is alles goed geregeld?

Lees verder
Mediation

Mediation is steeds meer in opkomst voor het oplossen of beheersbaar maken van conflicten van persoonlijke of zakelijke aard. De combinatie van accountant en mediator maakt ons een uitstekende bemiddelaar voor conflicten met een financiële, fiscale of zakelijke inslag.

Lees verder
Startersdesk

Ben je van plan om een eigen onderneming te starten of ben je onlangs gestart? Bij ons vind je alles wat een startende ondernemer nodig heeft, ook voor de toekomst. Dat is wat wij een aangename start noemen!

Lees verder
Subsidies

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor subsidies? Of wilt u hulp bij het indienen van een subsidie-aanvraag? van Velzen accountants & adviseurs kunt u daarbij helpen!

Lees verder