English

Van Velzen Startersdesk: een aangename start

Ben je van plan om een eigen onderneming te starten of ben je onlangs gestart?
De start van een onderneming is een spannende tijd waar veel op je af komt en waar de nodige keuzes gemaakt moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de rechtsvorm van je onderneming, (salaris)administratie en de aangiften inkomsten- en omzetbelasting.
Is het daarom niet prettig als er één aanspreekpunt is waar je met je vraagstukken als startende ondernemer naar toe kan?

Van Velzen kan je daarbij helpen! Wij hebben een speciale startersdesk voor startende ondernemers. Bij Van Velzen vind je alles wat je als startende ondernemer nodig hebt voor je onderneming, ook voor de toekomst. Je kan bij de Van Velzen Startersdesk zelf bepalen van welke diensten en begeleiding je gebruik wenst te maken en altijd tegen een duidelijke en vooraf afgesproken vaste prijs. Dit biedt je maximale flexibiliteit en rust bij hetgeen waar je het liefst mee bezig wil zijn: Ondernemen. Dat is wat wij een aangename start noemen!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat doen wij zoal voor starters/start-ups?

Hieronder een greep uit onze diensten:

Starters inloopspreekuur

Elke tweede vrijdag van de maand organiseren wij van 10:00 tot 12:00 uur een gratis inloopspreekuur voor startende ondernemers. Tijdens dit inloopspreekuur kan je als startende ondernemer je vragen stellen aan specialisten op het gebied van ondernemen.
Aanmelden is niet nodig. Een ander tijdstip is ook mogelijk. Wil je meer weten over het inloopspreekuur, neem dan contact met ons op

Begeleiding financieringsaanvraag start-ups

Heb je een goed of innovatief idee en wil je een onderneming starten, dan heb je naast je eigen middelen vaak behoefte aan externe financiering. Daarvoor kan je een beroep doen op externe financierders zoals banken en/of investeerders of gebruik maken van bijvoorbeeld crowdfunding. Voor het slagen van een financieringsaanvraag, is het van belang dat je plannen en de financiële consequenties daarvan in een goed businessplan (ondernemingsplan) tot uitdrukking komen. Maar waar begin je?

De startersdesk van Van Velzen staat je graag bij in dit proces! Wij helpen je bij het schrijven van een gedegen businessplan en prognoses, zodat de slagingskansen van je onderneming aanzienlijk worden vergroot.

In de afgelopen jaren hebben wij een groot aantal startende ondernemingen succesvol begeleid bij het verkrijgen van de benodigde financiële middelen om hun plannen te verwezenlijken. Tevens hebben wij de beschikking over een netwerk van banken en investeerders.

Het werken op basis van een succesfee behoort tot de mogelijkheden ten aanzien van bovengenoemde werkzaamheden. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.