English

Controleleider

Een daadkrachtige professional met ambitie. Als (beginnend) controleleider ben je onderdeel van het assurance-team dat voornamelijk MKB-ondernemingen, verenigingen en stichtingen bedient. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de controle van jaarrekeningen (vrijwillig en wettelijk), tussentijdse rapportages en diverse verantwoordingen. Je stelt rapportages op ten behoeve van klanten naar aanleiding van uitgevoerde controles. Je begeleidt assistenten. Je signaleert de behoeften en kansen bij klanten, waar je snel en adequaat op in weet te spelen. Door de variatie in werkzaamheden, klanten en de samenwerking met collega’s van andere disciplines kun je jezelf verder ontwikkelen.

Functie-eisen:

  • In de eindfase van je (post) master RA-opleiding of (theoretisch) afgestudeerd;
  • Minimaal vijf jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • Affiniteit met Cygnus Atratus is een pré;
  • Het betreft een fulltime functie (40 uur). Vanaf 32 uur is bespreekbaar.

Verder ben je:

  • Zorgvuldig, analytisch en je hebt affiniteit met automatisering;
  • Klant- en resultaatgericht en kun je goed organiseren en prioriteiten stellen;
  • Een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden;
  • Professioneel kritisch ingesteld, met oog voor details;
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling;

Ons aanbod:
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een plaats in ons goed op elkaar ingespeelde team van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders en assistent-accountants. Veertig gedreven professionals die iedere klant kwalitatief de meest hoogstaande service verlenen. Persoonlijke ontwikkeling is één van onze kernwaarden en wij bieden onze medewerkers de kans om verder te leren en te groeien.

Audit To Be:
Voor de uitvoering van de controle-opdrachten werken we samen met twee andere accountantsorganisaties in Voorburg en Zoetermeer. Het doel is om de krachten verder te bundelen en de controleteams samen te voegen tot één team. Door deze samenvoeging ontstaat een team van circa 25 gedreven personen, die onder de naam Audit To Be vanuit drie vestigingen in de Randstad werkzaam zijn en waar durf, samenwerking en ontwikkeling centraal staan.

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Rob Batenburg (rob@vanvelzenaa.nl).