English

Werken bij van Velzen

Voor versterking van ons team zoeken wij een:

Ervaren belastingadviseur

Wij zoeken een energieke en enthousiaste professional met ambitie. Als ervaren belastingadviseur beschik je over brede fiscale kennis en allround ervaring waarmee je onze klanten adviseert op elk fiscaal terrein. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en weet deze zelfstandig verder uit te bouwen. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je niet alleen op de hoogte van de fiscale problemen van de klant maar ook van zijn doelstellingen, zowel zakelijk als privé. Hierdoor ben je in staat een gedegen fiscaal advies te geven dat verder gaat dan alleen vaktechniek. Je weet een volwaardige vertrouwensrelatie en daardoor een optimale adviesrelatie met je klanten op te bouwen. Daarnaast heb je regelmatig contact met de belastingdienst waarbij je onze klanten vertegenwoordigt.  Je bent in staat om je kennis en ervaring over te brengen op je collega’s en hen te stimuleren en te motiveren. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant.

Lees verder

Assistent Accountant

Op zoek naar een uitdaging binnen de accountancy? Als professional met ambitie en enkele jaren werkervaring houd je je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze klanten en bereid je de aangiften omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting voor. In deze functie heb je veelvuldig klantcontact en een pro-actieve houding met betrekking tot de issues die spelen bij de klant. Verder ben je betrokken bij de voorbereiding van adviezen. Jouw klanten zijn hoofdzakelijk MKB-ondernemingen en not-for-profit organisaties in de Duin- en Bollenstreek. Je bent bereid om te groeien en je zelf verder te ontwikkelen in de ondersteunende rol richting de klant.

Lees verder

Controleleider

Een daadkrachtige professional met ambitie. Als (beginnend) controleleider ben je onderdeel van het assurance-team dat voornamelijk MKB-ondernemingen, verenigingen en stichtingen bedient. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de controle van jaarrekeningen (vrijwillig en wettelijk), tussentijdse rapportages en diverse verantwoordingen. Je stelt rapportages op ten behoeve van klanten naar aanleiding van uitgevoerde controles. Je begeleidt assistenten. Je signaleert de behoeften en kansen bij klanten, waar je snel en adequaat op in weet te spelen. Door de variatie in werkzaamheden, klanten en de samenwerking met collega’s van andere disciplines kun je jezelf verder ontwikkelen.

Lees verder

Beginnend Assistent Accountant/Boekhoudkundig medewerker

Op zoek naar een uitdaging binnen de accountancy? Wij bieden je een functie aan waarbij je je voornamelijk bezig houdt met het verwerken van de financiële administraties van onze klanten. Ook begeleid je onze klanten in het voeren van financiële administraties en het optimaliseren van het administratieve proces en de automatisering hiervan. Daarnaast ben je betrokken bij de jaarlijkse afsluiting van de financiële administratie en de voorbereidingswerkzaamheden voor de jaarrekening. Jij ziet dat automatisering ontzettend belangrijk is voor de toekomst en wilt zowel intern als jouw klanten helpen verdere stappen te zetten op dit gebied. Je bent bereid om te groeien in deze functie en je zelf verder te ontwikkelen in de ondersteunende rol richting de klant.

Lees verder

Relatiebeheerder

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy? Als professional met ambitie ben je in deze zelfstandige functie voor een deel van onze cliënten het eerste aanspreekpunt en vraagbaak op het gebied van financiële en administratieve vraagstukken. Daarnaast zorg je ervoor dat periodieke rapportages, jaarrekeningen en aangiften tijdig, efficiënt en vaktechnisch verantwoord worden opgesteld. Dit alles doe je in nauw overleg met de opdrachtverantwoordelijke. Je bent bij je werkzaamheden alert op adviesmogelijkheden en je overlegt waar nodig met je collega’s van de fiscaal-juridische afdeling. Verder coördineer je de werkzaamheden van assistent accountants en fungeer je voor hen als vraagbaak en coach.

Lees verder

Accountant (AA) MKB-praktijk

Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy? We zijn op zoek naar een Accountant AA die de MKB-praktijk uitstekend aanvoelt. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen klantenportefeuille en treed je op als externe adviseur op zowel financieel, beleidsmatig als op strategisch gebied. Je bent verantwoordelijk voor optimale bediening van je eigen klantenportefeuille en bent betrokken bij de werving van nieuwe opdrachten.

Lees verder

Assistent Accountant / Business Analist

Ben jij binnen de accountancy een visionair op het gebied van automatisering en zit automatisering in je DNA? Is het voor jou meer dan evident dat automatisering de toekomst bepaalt voor de dienstverlening van de accountancybranche? Wil je zowel van Velzen accountants & adviseurs intern als onze klanten begeleiden om de volgende stappen te zetten op dit gebied? Dan maken wij graag kennis met jou!

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie, inclusief CV en motivatie, naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl)

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl)