English

Werken bij van Velzen

Voor versterking van ons team zoeken wij een:

Assistent Accountant

Op zoek naar een uitdaging binnen de accountancy? Als professional met ambitie en enkele jaren werkervaring houd je je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze klanten en bereid je de aangiften omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting voor. In deze functie heb je veelvuldig klantcontact en een pro-actieve houding met betrekking tot de issues die spelen bij de klant. Verder ben je betrokken bij de voorbereiding van adviezen. Jouw klanten zijn hoofdzakelijk MKB-ondernemingen en not-for-profit organisaties in de Duin- en Bollenstreek. Je bent bereid om te groeien en je zelf verder te ontwikkelen in de ondersteunende rol richting de klant.

Lees verder

Controleleider

Een daadkrachtige professional met ambitie. Als (beginnend) controleleider ben je onderdeel van het assurance-team dat voornamelijk MKB-ondernemingen, verenigingen en stichtingen bedient. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de controle van jaarrekeningen (vrijwillig en wettelijk), tussentijdse rapportages en diverse verantwoordingen. Je stelt rapportages op ten behoeve van klanten naar aanleiding van uitgevoerde controles. Je begeleidt assistenten. Je signaleert de behoeften en kansen bij klanten, waar je snel en adequaat op in weet te spelen. Door de variatie in werkzaamheden, klanten en de samenwerking met collega’s van andere disciplines kun je jezelf verder ontwikkelen.

Lees verder

Ervaren belastingadviseur

Wij zoeken een daadkrachtige professional met ambitie. Als ervaren belastingadviseur ben je verantwoordelijk voor een eigen klantenportefeuille. Naast het opstellen van fiscale aangiften voer je zelfstandig complexe juridische en fiscale adviesopdrachten uit. Met je fiscale expertise lever je een bijdrage aan de optimalisering van de ondernemingsstructuur en de besluitvorming van onze klanten. Je onderhoudt het contact met klanten en voor fiscale zaken ben je een sparringpartner en adviseur voor collega’s en klanten. Daarnaast heb je regelmatig contact met de belastingdienst waarbij je onze klanten vertegenwoordigt. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant.

Lees verder

(beginnend) fiscaal medewerker

Wij zoeken een enthousiaste collega die de eerste stappen in de fiscale wereld binnen onze accountantsorganisatie wil zetten. Als beginnend fiscaal medewerker houd je je bezig me het opstellen van inkomsten- en vennootschapsbelasting aangiften voor onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast bereid je samen met een belastingadviseur advieswerkzaamheden voor. Je werkt in een goed op elkaar ingespeeld team van fiscalisten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant, waarbij je je verder wilt ontwikkelen tot aanspreekpunt en adviseur voor collega’s en klanten. Ook als je al enige werkervaring hebt, ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie, inclusief CV en motivatie, naar Rob Batenburg (rob@vanvelzenaa.nl)

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar Rob Batenburg (rob@vanvelzenaa.nl)