English Solliciteer naar meer

Internationaal ondernemen

Wij ondersteunen onze klanten waar hun business hen brengt, waar ook ter wereld. Van Velzen accountants & adviseurs is aangesloten bij het wereldwijde netwerk Kreston Global. Samen met de lokale ‘Member Firms’ uit dit netwerk bieden wij onze klanten toegevoegde waarde tot ver over de landsgrenzen.

Ben je een Nederlandse ondernemer en wil je activiteiten in het buitenland opzetten of wil je je als buitenlands ondernemer in Nederland vestigen? Wij kunnen je helpen. Voor grensoverschrijdende bewegingen van ondernemers en hun ondernemingen hebben we alle benodigde expertise in huis en ons team adviseert en ondersteunt je graag bij al je internationale vragen.

Wij ondersteunen met onder andere de volgende diensten: accountancy, btw, salarisadministraties, financieel advies, fiscaal advies en advies over global mobility. Valt je vraagstuk buiten onze expertise, dan hebben wij veel contacten in binnen- en buitenland met dienstverleners zoals advocaten en notarissen.

Kreston Global

Internationaal ondernemen kan veel kansen en uitdagingen bieden en het kan dan ook interessant zijn om de stap naar het buitenland te wagen. Echter, er zijn ook risico’s. Want elk land kent zijn eigen regels, taal en cultuur. Door onze kennis te bundelen met die van de lokale ‘Member Firms’ van Kreston Global zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt ondernemen en dat je geen kansen mist of in onverwachte valkuilen loopt.

Kreston Global is een wereldwijd netwerk van accountantskantoren. Binnen Kreston Global zijn 23.500 getalenteerde, toegewijde en deskundige professionals werkzaam vanuit 160 onafhankelijke accountants- en advieskantoren, verspreid over meer dan 110 landen. Het netwerk is ruim 50 jaar geleden opgericht met als doel ondernemers te ondersteunen bij hun internationale activiteiten. De aangesloten kantoren zijn gespecialiseerd in accountancy, audit, belastingadvies en management consultancy.