English

De subsidieaccountant is van start!

20/9/2016

Vorige week is De SubsidieAccountant gelanceerd! Dankzij de unieke samenwerking tussen van Velzen accountants & adviseurs en subsidieadvieskantoor Van Daalen & Partners kunt u met al uw subsidiezaken bij De SubsidieAccountant terecht. Denk aan het inventariseren van de subsidiemogelijkheden of hulp bij een subsidieaanvraag. Ook voor de implementatie van een project- of urenadministratie of de controle van een subsidieafrekening bent u bij De SubsidieAccountant aan het juiste adres.

Tewis Zandbergen en Gerard van Wieren hebben vanuit de accountantspraktijk bij van Velzen veel ervaring met allerlei soorten ondernemingen en organisaties. Tevens zijn zij deskundig op het gebied van de inrichting van bedrijfsprocessen en de controle van subsidieafrekeningen. Jaco van Daalen beschikt als externe subsidieadviseur over alle benodigde kennis van subsidieregelingen en de relevante wet- en regelgeving. Hierdoor ontstaat een unieke samenwerking en kan De SubsidieAccountant u optimaal van dienst zijn!

Voor meer informatie over alle subsidiediensten kunt u terecht op www.desubsidieaccountant.nl. Via deze website kunt u ook kosteloos uw subsidiemogelijkheden inventariseren. Deze subsidiescan bevat meer dan 5.000 lokale, regionale, Nederlandse en Europese subsidieregelingen en na het invullen krijgt u de uitkomsten in een overzichtelijke rapportage. Tevens vindt u hier het laatste relevante subsidienieuws.