English

Assistent Accountant / Business Analist

Ben jij binnen de accountancy een visionair op het gebied van automatisering en zit automatisering in je DNA? Is het voor jou meer dan evident dat automatisering de toekomst bepaalt voor de dienstverlening van de accountancybranche? Wil je zowel van Velzen accountants & adviseurs intern als onze klanten begeleiden om de volgende stappen te zetten op dit gebied? Dan maken wij graag kennis met jou!

Je bent in staat actief mee te denken op het gebied van automatisering en technieken. Je hebt de vaardigheden om gespecialiseerde tools voor het opstellen van strategische en actuele management- en stuurinformatie te gebruiken.

Je zorgt er mede voor dat wij voorop blijven lopen op het gebied van automatisering door het leveren van een actieve bijdrage op dit gebied. Je haalt graag het maximale uit de ter beschikking staande automatiseringsmogelijkheden.

De strategische dasboards en templates die je hebt ontwikkeld beheer je vervolgens ook voor onze klanten. Daarnaast ben je in staat met deze data financieringsaanvragen te doen voor onze klanten.
In deze functie bieden wij de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van accountancy en automatisering.

Functie-eisen:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding (Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen of Bedrijfseconomie);
  • Je bent een expert op het gebied van Excel;
  • Je bent bekend of hebt al ervaring met SQL, en reportingtools zoals Power BI, Vision Planner of Qlikview.

Verder ben je:

  • Je bent analytisch en resultaatgericht;
  • Je hebt ervaring met rapport generators en in het omgaan elektronische dossiervorming;
  • Kennis van automatisering van bedrijfsprocessen;
  • Je bent in staat om adviesmogelijkheden te signaleren;
  • Werkervaring opgedaan in de accountancy.

Ons aanbod:
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een plaats in ons goed op elkaar ingespeelde team van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders en assistent-accountants. Veertig gedreven professionals die iedere klant kwalitatief de meest hoogstaande service verlenen. Persoonlijke ontwikkeling is één van onze kernwaarden en wij bieden onze medewerkers de kans om verder te leren en te groeien.

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen. Aangeboden CV’s van partijen waar van Velzen niet mee samenwerkt worden in het kader van de AVG verwijderd.