English

Assistent accountant – business analist

Ben jij binnen de accountancy een visionair op het gebied van business intelligence en zit automatisering in je DNA? Is het voor jou meer dan evident dat automatisering de toekomst bepaalt voor de dienstverlening van de accountancybranche?
Je bent in staat actief mee te denken op het gebied van automatisering en BI. Je hebt de vaardigheden om gespecialiseerde tools voor het opstellen van strategische en actuele management en stuurinformatie te gebruiken.
Je zorgt er mede voor dat wij voorop blijven l open op het gebied van automatisering door het leveren van een actieve bijdrage op dit gebied. Je haalt graag het maximale uit de ter beschikking staande automatiseringsmogelijkheden.

Op basis van alle beschikbare data ben je in staat strategische dashboard, financieringsaanvragen en BI rapportages te ontwikkelen en te beheren voor onze klanten. Je bruist van de energie en initiatief om deze dashboards aan zowel je collega’s als klanten te vermarkten, zodat ook zij de toegevoegde waarde hiervan zien.
Wil je zowel van Velzen accountants & adviseurs intern als onze klanten begeleiden om de volgende stappen te zetten op dit gebied. Dan maken wij graag kennis met jou!

In verband met de groei van ons kantoor in Warmond zijn wij op zoek naar een assistent accountant – business analist voor 40 uur per week, vanaf 32 uur is bespreekbaar.

Van Velzen accountants adviseurs
Gevestigd in het hart van de Duin en Bollenstreek bestaande uit een hecht, goed op elkaar ingespeeld team van circa 45 gedreven professionals; accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders, assistent accountants en het secretariaat. Aangenaam, in daadkracht en dienstverlening dat is waar ons kantoor voor staat. Met een efficiënte werkwijze , heldere kijk op accountancy, actuele kennis van fiscale zaken en een zorgvuldig opgebouwd netwerk staan wij onze klanten op alle financiële gebieden bij. Terwijl de visie en strategie de koers van de klant bepalen, bepalen de cijfers de toekomst en mogelijkheden. Gericht advies en begeleiding van onze betrokken adviseurs helpen onze klant met doelgericht
ondernemen. Dat noemen wij, aangename kennis!

Profiel

 afgeronde HBO/WO opleiding (Bedrijfskunde, Bedrijfswetenschappen of Bedrijfsinformatica;
 je bent een expert op het gebied van Excel;
 je bent bekend of hebt al ervaring met SQL, en reportingtools zoals Power BI, Vision Planner of Qlikview.

Verder ben je:
 analytisch en resultaatgericht;
 ervaren met rapport generators en met het omgaan van digitale dossiervorming;
 bekend met automatisering van bedrijfsprocessen;
 in staat om adviesmogelijkheden te signaleren;
 ervaren in de accountancy.

De organisatie biedt?
Persoonlijke ontwikkeling is één van onze kernwaarden met natuurlijk uitstekende arbeidsvoorwaarden In deze functie bieden wij de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van accountancy en business intelligence. Dus, een uitdagende baan met vele mogelijkheden om te leren en te groeien. Daarnaast een goede werksfeer in een zeer uitdagend vakgebied binnen een innovatief bedrijf met uitdagende projecten.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel stuur dan je motivatie brief met CV naar: werkenbij@vanvelzenaa.nl.