English

Ervaren belastingadviseur

Wij zoeken een energieke en enthousiaste professional met ambitie. Als ervaren belastingadviseur beschik je over brede fiscale kennis en allround ervaring waarmee je onze klanten adviseert op elk fiscaal terrein. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en weet deze zelfstandig verder uit te bouwen. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je niet alleen op de hoogte van de fiscale problemen van de klant maar ook van zijn doelstellingen, zowel zakelijk als privé. Hierdoor ben je in staat een gedegen fiscaal advies te geven dat verder gaat dan alleen vaktechniek. Je weet een volwaardige vertrouwensrelatie en daardoor een optimale adviesrelatie met je klanten op te bouwen. Daarnaast heb je regelmatig contact met de belastingdienst waarbij je onze klanten vertegenwoordigt.  Je bent in staat om je kennis en ervaring over te brengen op je collega’s en hen te stimuleren en te motiveren. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant.

Functie-eisen:

  • In bezit van een afgeronde WO-opleiding in fiscaal recht of fiscale economie;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klant- en resultaatgericht, goed kunnen organiseren en prioriteiten stellen;
  • Het betreft een fulltime functie (40 uur). Vanaf 32 uur is bespreekbaar.

Verder ben je:

  • Een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden;
  • Professioneel kritisch ingesteld, met oog voor details;
  • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling.

Ons aanbod:
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een plaats in ons goed op elkaar ingespeelde team van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders en assistent-accountants. Gedreven professionals die iedere klant kwalitatief de meest hoogstaande service verlenen. Persoonlijke ontwikkeling is één van onze kernwaarden en wij bieden onze medewerkers de kans om verder te leren en te groeien.

Interesse?
Stuur dan je CV en motivatie naar Nicole Kuiper – Brouwer (werkenbij@vanvelzenaa.nl).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen. Aangeboden CV’s van partijen waar van Velzen niet mee samenwerkt worden in het kader van de AVG verwijderd.