English

Workshop Exact Online

30/3/2018

Een veelvoud van onze klanten werkt inmiddels met een online administratie of heeft wellicht behoefte aan het automatiseren van de administratie. Hierdoor heeft u altijd en vanaf elke plek toegang tot uw administratie en kunt u uw administratief proces efficiënt inrichten. Maar u kunt nog meer uit uw administratie halen. Wij helpen u daar graag verder mee. Wij stellen daarom ons kantoor kosteloos voor u open op dinsdagavond 17 april zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Nadat wij u hebben ontvangen met koffie start de avond om 19.30 uur met een plenair gedeelte over de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud accounting. Ter demonstratie zal deze avond gebruik gemaakt worden van Exact Online. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Geautomatiseerd betalen;
  • Aansluiting Flora Holland;
  • Optimalisatie van uw periodecijfers;
  • Efficiënt uw inkoopfacturen boeken;
  • Werken met G-rekeningen.

Na afloop, rond circa 21.00 uur, nodigen wij u uit voor een borrel om, onder het genot van een drankje, ervaringen met elkaar uit te wisselen. Tijdens de borrel zijn onze cloud accounting experts beschikbaar om u verder te helpen met uw persoonlijke vragen.

U kunt zich inschrijven via: www.vanvelzenaa.nl/workshop

Graag tot ziens op 17 april!