English Solliciteer naar meer

Aangenaam online

Het huidige economische klimaat vraagt om directe inzage in uw cijfers. U dient continu te kunnen beschikken over actuele financiële informatie voor het nemen van beslissingen. Hiervoor is een juiste en volledige administratie essentieel. Bovendien leidt optimalisatie van het proces van factuur tot en met rapportage tot efficiency en tijdsbesparing.

Aangenaam Online is de verzamelnaam van onze clouddiensten. Hier delen wij onze kennis, werken met u samen en geven u toegang tot diverse online diensten. U krijgt onder andere een op maat gesneden, volledig geautomatiseerde boekhouding in de cloud. Ook gebruiken we een online portal om online dossiers met u te delen. Eén online omgeving waarin u samenwerkt met uw vaste relatiebeheerder.

Online boekhouden

Voor het voeren van de administratie is cloud accounting de orde van de dag. Bij Van Velzen wordt online boekhouden ruimschoots gefaciliteerd. Omdat kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk voor ons zijn, hebben wij Exact Online als partner gekozen. Exact is sinds 1984 een bewezen solide partij voor administratieve software.

Lees verder

 

Controle op afstand

Online boekhouden biedt ruimte voor een unieke samenwerking: u voert uw eigen administratie en waar nodig, kunnen wij u ontzorgen. Samen gaan we op zoek naar de passende oplossing voor u en uw onderneming. Periodiek kijken we online mee en controleren tussentijds de administratie. Op die manier heeft u het hele jaar realtime inzicht en zijn de cijfers na afloop van het jaar geen verrassing meer.

Portal

We maken gebruik van de platforms Client Online en PKI Signing om vertrouwelijke stukken digitaal goed beveiligd met u te delen en van u te ontvangen.

Onze specialisten
Ronald van Beek

ronald@vanvelzenaa.nl

Linda van den Heuvel

linda@vanvelzenaa.nl

“Wij coachen u en uw onderneming naar de optimale administratieve organisatie”

Online boekhouden

Voor elke onderneming een oplossing op maat

Voor het voeren van de administratie is cloud accounting aan de orde van de dag. Bij Van Velzen accountants & adviseurs wordt online boekhouden ruimschoots gefaciliteerd. Wij maken hierbij gebruik van partner Exact Online. Exact is sinds 1984 een bewezen solide partij voor administratieve software. Wij zitten dicht op het vuur bij Exact Online. Wij zitten regelmatig om tafel voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en wij testen deze in de praktijk om te zorgen dat de software zo goed mogelijk aansluit op de wensen van onze klanten.

De cloudoplossing wordt altijd op maat aangeboden. Door het combineren van modules zorgen wij voor een oplossing die bij u en uw onderneming aansluit. Hieronder zijn een aantal mogelijkheden uiteen gezet. Wilt u meer weten? Kom bij ons langs voor een vrijblijvende demo bij één van onze specialisten.

Aangenaam Online met Exact Online

ZZP

Bent u op zoek naar een snelle manier om uw zzp-administratie op orde te krijgen en te houden? Wij hebben de oplossing. U levert digitaal stukken aan via de door ons beschikbaar gestelde portal en wij doen de boekhouding. Binnen 48 uur. Bovendien zorgen wij ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van fiscale voordelen. Voor een vast bedrag per maand wordt u optimaal ontzorgt.

Starter

Als starter komt er veel op u af. U heeft daarom geen behoefte om zich bezig te houden met de administratie. Daar bieden wij uitkomst. Met een flexibele cloudoplossing zorgen wij dat er een administratie staat die klaar is voor de toekomst en met uw bedrijf kan meegroeien. Dan kunt u zich bezig houden met de ontwikkeling van uw onderneming. Wij zorgen dat u en de administratie meegroeien.

MKB

Het MKB is aan veranderingen onderhevig. Als ondernemer komt u voor veel beslissingen te staan. Met een passende cloudoplossing en een vaste relatiebeheerder die met u meekijkt, heeft u realtime inzicht in de financiën en alles wat daarmee samenhangt. Alle ingrediënten om als ondernemer de beslissingen te nemen die leiden tot groei.

Zakelijke dienstverlening

Organiseer de hele projectadministratie, planning en urenregistratie in één cloudoplossing. De uren kunnen geregistreerd worden via een app en u heeft realtime inzicht in de marges. De facturatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit is de optimale oplossing voor de projectorganisatie.

Handel

Blijf waarde toevoegen en gezonde marges realiseren door voorraadbeheer en relatiebeheer te integreren met de rest van de processen. Geïntegreerd online voorraadbeheer, relatiebeheer, orderbeheer en boekhoudsoftware in één helpt handelsbedrijven controle krijgen over de voorraad, klantenrelaties, orders en financiën.

Productie

Razendsnel offertes maken, aansturing van de productie met werkorders. De geïntegreerde online productiesoftware helpt productiebedrijven om concurrerender te werken én om volledige controle over hun productie te krijgen. En als bonus wordt het administratieve werk geautomatiseerd.