English Solliciteer naar meer

Accountancy

Kwaliteit in meten, vergelijken en verbeteren

De financiële huishouding van een MKB-bedrijf is complex en vraagt veel kostbare tijd. Met inzicht en overzicht kunt u uw financiële situatie optimaal beheren. Daarbij is persoonlijke aandacht en advisering van een ervaren accountant en belastingadviseur onontbeerlijk. Ontzorgen en ondersteunen, dat doet Van Velzen accountants & adviseurs.

Als betrokken gesprekspartner ontzorgen en ondersteunen wij u bij het opstellen van financiële begrotingen en benchmarking. Wij helpen u met kennis van zaken met het opstellen van ondernemingsplannen, bedrijfswaardering en financieringsaanvragen. Ook de gebruikelijke zaken als jaarrekeningen en aangiften worden door uw persoonlijke adviseur verzorgd, met de volledige aandacht voor u!

"Van Velzen accountants en adviseurs is Exact Cloud Accountant en maakt elke vorm van samenwerking op boekhoudgebied mogelijk."

Werkwijze van Velzen

Goed, snel, inzichtelijk

Onder accountancy vallen administratieve dienstverlening, rapportage en prognose. Het registeren, rapporteren en projecteren geeft u inzicht in uw financiële situatie en de tools om weloverwogen beslissingen voor de toekomst te nemen. Of u nu zelf de administratie voert, alles uitbesteed of alleen ondersteuning met de btw-aangifte nodig heeft. Met de hedendaagse technieken is bij Van Velzen elke vorm van samenwerking tussen klant en accountant mogelijk.

Vergelijken en verbeteren

Wilt u alleen hulp bij de jaarrekening of een real time dashboard? Met onze ruime kennis van administratiesoftware en rapportagetools is er altijd een passende oplossing. Het slim toepassen van automatisering – het koppelen van gegevens in verschillende softwareprogramma’s – bespaart veel tijd en vergroot de betrouwbaarheid. Bovendien kunnen wij via het SRA uw financiële prestaties afzetten tegen de branche waarin u actief bent. Met deze benchmarkingtool zien wij voor u of u het beter of minder goed doet dan uw branchegenoten en hebben we toegang tot een schat aan branchekennis.

Meer kennis, betere dienstverlening

Een betrouwbare en relevante managementrapportage is van belang om als ondernemer tijdig bij te sturen. Uw vaste relatiebeheerder zorgt er derhalve voor dat uw administratieproces soepel verloopt. Uw relatiebeheerder signaleert tijdig en onderhoudt het contact met u. Onze accountants behandelen complexere zaken als ondernemingsplannen, bedrijfswaarderingen en financieringsaanvragen. Al deze kennis en ervaring ondersteunen u bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen en draagt bij aan het vertrouwen van externe financiers.

Branche in Zicht (BiZ)

Bij Van Velzen maken we gebruik van het online benchmarkplatform Branche in Zicht (BiZ).
Met behulp van BiZ hebben wij de mogelijkheid om u inzicht te verschaffen in de feiten en cijfers van de branche waarin u werkzaam bent. Zo kunnen wij u laten zien hoe uw bedrijf zich verhoudt tot collega’s in de eigen branche en waar verbetermogelijkheden liggen. Wij voorzien u van een persoonlijk advies.
Wilt u meer informatie over BiZ, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt zelf alvast de eerste stap zetten met de Mkb-branchescan!

Mkb-branchescan