English

Specialistisch team

De bloem- en bollensector is binnen ons kantoor sterk vertegenwoordigd. Speciaal voor deze cliënten is er het agrarisch team. Zeven personen met of een agrarische achtergrond of met indirect ervaring binnen deze branche. Wij kennen en volgen deze in beweging zijnde markt nauwgezet. Om onze cliënt administratief goed te begeleiden, met kennis van zaken te adviseren en zijn bedrijf tot bloei te brengen.

Delen en vermenigvuldigen

De kennis in de bloem- en bollensector vergroten, dat is ons doel. Dit gebeurt door het  uitwisselen van ervaringen, lezen van vakbladen, volgen van cursussen, uitnodigen van deskundigen en bovenal door goed te luisteren naar de klant. Hun markt kennen en volgen is immers een absolute voorwaarde om met agrariërs te kunnen sparren.

Meten is weten

Benchmarking met vergelijkbare bedrijven is altijd lastig. Door echter met inzicht en overzicht de cijfers goed te interpreteren kunnen wij de ondernemer aangeven waar hij beter of slechter presteert. Die zorgvuldigheid bieden wij uiteraard ook bij het verwerken van veilingnota’s, het bepalen van de voorraadpositie of het oplossen van fiscale vraagstukken.

Uw financiële administratie aangesloten op Royal FloraHolland

Jaarlijks verhandeld Royal FloraHolland circa 12,5 miljard bloemen en planten. Dagelijks levert dit miljoenen transacties op in de financiële administraties van zowel kopers en verkopers.

Nooit meer handmatig inboeken!
Een unieke samenwerking tussen van Velzen accountants & adviseurs, Exact Online, Invoicesharing heeft een nieuw ontwikkelde koppeling opgeleverd. Deze zorgt ervoor dat alle facturen automatisch worden geboekt. Op deze manier is uw administratie altijd up to date en hoeft er nooit meer aansluiting gezocht te worden met periode overzichten. Nooit eerder was uw boekhouding zo eenvoudig!

De voordelen op een rij:

  • Sterke vermindering administratieve last
  • Dagelijks inzicht in uw veilingopbrengsten
  • Directe doorkoppeling naar uw BTW aangifte
  • Altijd controle op incasso’s en stortingen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Van Velzen accountants & adviseurs is een laagdrempelig, goed bereikbaar kantoor waar u zonder aankondiging vooraf binnen kunt lopen voor een kopje koffie. U bent van harte welkom.

Mail of bel ons gerust wanneer u een vraag of verzoek heeft. U ontvangt snel een reactie.

Contact opnemen