English Solliciteer naar meer

Bedrijfsfinanciering

Advies op maat voor MKB bedrijven

Ondernemers denken in kansen en mogelijkheden, waar soms extra bedrijfskapitaal voor nodig is. In die situatie doet u graag zaken met betrouwbare partijen die reële financieringen tegen marktconforme condities verstrekken. Daar waar banken hun adviesrol wegstoppen achter een internetportal, bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanvragen en selecteren van een passende bedrijfsfinanciering.

Bedrijfsfinanciering in 4 stappen

1. Verkennen financieringsvorm
Stap één is het analyseren van uw financieringsbehoefte en opstellen van een cashflowprognose op basis van de financiële situatie en toekomstplannen van uw bedrijf. Daarna kijken we samen welke financieringsvorm en gunstige (subsidie)regelingen het beste passen bij uw behoefte. Daar waar nodig ondersteunen wij u met het opstellen van de benodigde gegevens.

2. Van Velzen selectie
Wij maken het u makkelijk met een selectie uit ons netwerk van meer dan 30 betrouwbare aanbieders van bedrijfsfinanciering. Wij kennen de markt, de geschikte partijen en weten welke informatie zij van u nodig hebben. Bovendien hoeft niet altijd ver gezocht te worden, financiering binnen familie en bedrijf kan interessant voor alle partijen zijn. Het voordeel van onze selectie? Een snellere procedure, een grotere kans van slagen, het beste resultaat.

3. Beoordelen offertes
De laagste offerte is niet altijd de gunstigste offerte. Waarom? We letten ook op het aflossingsschema, de vereiste zekerheden, extra aflossingsmogelijkheden en mogelijke boeteclausules. Bovendien speelt de ‘klik’ tussen u en de financier vaak een belangrijke rol.

4. Monitoren en bewaken
Ook nadat de bedrijfsfinanciering rond is denken we met u mee. Een financiering kan behoorlijk zwaar op de cashflow drukken. Juist dan is het slim om de prognoses en de realisatie extra te monitoren. Het tijdig signaleren van knelpunten, en waar mogelijk direct bijsturen, houdt uw onderneming gezond én uw financiers tevreden.

Financieringsadvies

Voor het opstellen van een financieringsaanvraag of het herbeoordelen van uw huidige financieringen bent u bij Van Velzen Bedrijfsfinanciering aan het juiste adres. Er zijn vele financieringsvormen mogelijk, waarbij ook de overheid ondernemers ondersteunt met interessante regelingen of waar familieleden mogelijk ook een rol in kunnen spelen. We denken mee, kijken naar de beste opties en helpen u om door de financiële bomen het bos weer te zien. Onze adviseur Rob Batenburg is Erkend financieringsadviseur MKB en onze organisatie is aangesloten bij Stichting MKB Financiering die het keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB heeft toegekend. Ons kwaliteitsniveau wordt gewaarborgd door dit keurmerk. Meer informatie? Stuur een mail naar rob@vanvelzenaa.nl.