English Solliciteer naar meer

Fiscaal-juridisch advies

Duidelijkheid in zaken

Fiscale advisering, aangiften, overeenkomsten, bedrijfsovername, fusie of overname, onderhandelen met de Belastingdienst, herstructurering of fiscale procedures. Een kleine greep uit praktijkvoorbeelden waarbij onze kennis u kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Onze ervaren fiscale specialisten adviseren ondernemers, organisaties en particulieren bij allerlei fiscale-juridische vraagstukken.

Een onderbouwde fiscale constructie voorkomt problemen in de toekomst en geeft u de kaders waarbinnen u als ondernemer kunt blijven ondernemen. Betrokkenheid van onze kant is daarbij vanzelfsprekend. Evenals kordaat inspelen op de actualiteit en uw fiscale kansen optimaal benutten.

" Van Velzen denkt met u mee en levert maatwerk!"

Werkwijze van Velzen

Risicospreiding

Welke rechtsvorm past het beste bij uw onderneming, moet die ene activiteit wel of niet in een aparte bv worden ondergebracht? Lastige vragen waarbij wij graag met u meedenken. Naast doordachte risicospreiding kunt u rekenen op onze expertise bij bedrijfsbeëindiging,  -opvolging of -verkoop.

Maximaal resultaat

Bij andere fiscale vraagstukken bieden wij oplossingen die aansluiten bij uw behoefte. Van zakelijke en/of persoonlijke belastingaangiften en belastingcontroles tot bezwaarschriften en het voeren van overleg met de belastingdienst. Van Velzen staat voor maximale inspanning voor maximaal resultaat. Uw resultaat.

Transparant maatwerk

Vanuit onze betrokkenheid bij u als klant en met onze proactieve instelling werken wij samen met u naar een oplossing op maat. Zonder overbodige memo’s maar wel met alle relevante informatie. Alleen met een helder advies kunt u de juiste keuzes maken en de fiscale voordelen optimaal benutten.

Tip: Horizontaal Toezicht

Van Velzen heeft een convenant gesloten met de Belastingdienst. U kunt deelnemen aan het Horizontaal Toezicht. Lees nu meer informatie en bekijk de voordelen.

Meer informatie