English Solliciteer naar meer

HRM, salaris en advies

Duidelijkheid in zaken loont

Instroom, doorstroom, uitstroom van medewerkers, ieder bedrijf heeft ermee te maken. Het juist administreren en toepassen van het actuele arbeidsrecht is voor ondernemers vaak een grote zorg.

Het uitbesteden van deze administratie geeft u ruimte en tijd om te doen waar u goed in bent, terwijl wij uw personele zaken en salarisadministratie secuur regelen.

Onze salarisadministrateurs kennen u persoonlijk en verzorgen voor u de salarisadministratie. Ook voor advies op personeelsgebied staat Van Velzen voor u klaar.

"Arbeidsrecht ingewikkeld? Van Velzen signaleert, informeert en adviseert!"

Werkwijze van Velzen

Arbeidsrecht in beweging

Met de invoering van de wet Werk en Zekerheid gaat het arbeidsrecht flink veranderen. Met name op het gebied van ontslagrecht en flexibel personeel. Vanzelfsprekend blijft Van Velzen alle veranderingen op het gebied van HRM volgen.

Specialisatie

Het voeren van een salarisadministratie is een veeleisend specialistisch vak geworden en behelst veel meer dan alleen het berekenen van een bruto/nettosalaris en het opmaken van loonaangiften. Onze uitvoerende rol blijft zeker bestaan en is een maandelijks terugkerend proces waarbij kwaliteit en continuïteit van groot belang zijn.

Persoonlijk contact

Kenmerkend voor onze dienstverlening is het persoonlijk contact tussen u en onze salarisadministrateur. Een directe kwaliteitslijn zodat snel en efficiënt gewerkt kan worden. Met onze digitale loonspecial nieuwsbrief houden wij u op de hoogte. En als er specifiek iets wijzigt, wordt dit goed voor u bewaakt en doorgevoerd.