Klantverhalen

 

Een accountantskantoor moet passen bij het DNA van je bedrijf

Ons bedrijf bestaat al sinds 1893. En ook al is het niet langer in het bezit van familie van de oorspronkelijke oprichters, we hebben wel het karakter van een familiebedrijf. We zijn een echt mensenbedrijf, dat zit in ons DNA. Naast de bekende bedrijfsmatige uitdagingen staan we bijvoorbeeld ook voor de taak om de volgende generatie ‘familie’ op te leiden. 

Het draait om de mensen

Ik ben enorm van het mouwen opstropen en het dóen. Van de no-nonsense. We hebben een accountantskantoor gezocht dat daarbij past. Bij VanVelzen zijn ze niet van de ingewikkelde woorden. De communicatielijnen zijn sowieso heel erg belangrijk. Eigenlijk draait het ook bij de samenwerking met externen altijd om de mensen.

Welke zaken we bij VanVelzen hebben ondergebracht? Controle, de jaarrekening en de evaluatie daarvan. Cijfers zijn een verslag van gisteren, dat is eigenlijk niet interessant. In feite leg je dan verantwoording af aan de BV Nederland, binnen bepaalde regels. VanVelzen houdt ons scherp, dat we binnen die regels blijven. Daarnaast sparren we met Rob Batenburg. Hij kan ons goed uitdagen als het gaat om specifieke ondernemersvragen. Of over zaken als bedrijfsopvolging. Denise Boelé doet dat ook weer vanuit haar perspectief.  Ze informeren ons goed als het gaat om actuele ontwikkelingen. En ze delen kennis over specifieke onderwerpen, bijvoorbeeld tijdens meetings. Voor ondernemers is het wel belangrijk om te bedenken wat je vervolgens met die kennis doet.

VanVelzen in een paar woorden 

  • Toegankelijk
  • Eerlijk en oprecht
  • Afspraak is afspraak 
  • Actueel
  • Ze kennen de klant
     

Ik ben blij met mijn vaste contactpersonen Rob en Denise. Dat zijn mensen die mij en ons bedrijf goed kennen, daar ben ik grote voorstander van. Soms staat dat bij VanVelzen door personele wisselingen wel onder druk. Overall ben ik tevreden over onze samenwerking. 

Single line - curve

Wat andere klanten zeggen