Klantverhalen

 

Ik kan niet rekenen, en geld interesseert me niet

Gepensioneerd directeur-grootaandeelhouder (dienstverlening in de luchtvrachtsector)
Ted van Velzen ken ik al heel erg lang, ver voor de oprichting van het accountantskantoor. Samen met nog een andere goede vriend delen we een vriendschap van ruim 40 jaar. En we delen het ondernemerschap; we kennen elkaar vanaf dat we jonge ondernemers in de dop waren. We zijn alle drie van huis uit geen ondernemers. Ik zeker niet, ik kom uit een bange familie. Jaarlijks in juli vieren we onze vriendschap, dat doen we samen met onze echtgenotes. Dan blikken we terug en kijken we vooruit. Ik denk dat weleens wordt onderschat hoe belangrijk de ‘vrouwen van’ zijn. Hoe belangrijk de mensen om je heen überhaupt zijn voor de ontwikkeling van je bedrijf. Voor keuzes die je maakt.

Echte meedenkers
De band met VanVelzen is heel close. Kijk, ik kan niet rekenen en geld interesseert me niet. Dat heeft het nooit gedaan. Ik bracht alles bij VanVelzen onder; zakelijk en privé. Dus ook onze belastingaangiften en zicht op, en advies over, onze persoonlijke uitgaven. Dan is het wel heel belangrijk dat je met een partij samenwerkt die je volledig vertrouwt. Ik geef heel veel vertrouwen –dat deed ik ook altijd met klanten – en dat zullen ze nooit beschadigen. Hadden we bedrijfsmatige of financiële vraagstukken, dan was het al snel “Bel Ted”. Bijvoorbeeld voor het oprichten van bv’s of de verkoop van aandelen. We hebben met het MT zelfs een cursus gevolgd over de waardebepaling van het bedrijf, dat was op initiatief van VanVelzen. Of om te sparren over de toekomst en onze bedrijfskoers. Dat deden we ook in jaarlijkse meetings op basis van een actueel thema. Over de dagelijkse zaken schakelde onze boekhouder snel en makkelijk met Ted van Velzen en zijn mensen. 

Basis van vertrouwen
Zo’n 10 jaar geleden heb ik ernstige gezondheidsproblemen gekregen, die nog steeds doorwerken. Ook toen heeft VanVelzen meegeholpen om de zaken goed op de rit te houden en te krijgen. Het is zo fijn dat je dan 100% vertrouwen kunt hebben. Ik hecht aan personen. Dan is het belangrijk dat je weet dat iemand integer is. Inmiddels ben ik met pensioen, en het bedrijf is verkocht; ook daarbij heeft VanVelzen een belangrijke rol gespeeld. Bij verkoop van je bedrijf is het essentieel dat je alles in goede banen leidt en de juiste stappen zet. Dat is zeker gebeurd.
Ik mis het werk, het bedrijfsleven, zakenreizen en de dagelijkse gang van zaken overigens best nog weleens.

VanVelzen in een paar kernwoorden 

  • Integer
  • Ondernemend. Denken mee, passen zich aan. Niet ‘Dit zijn mijn voorwaarden en zo werkt het’ 
  • Aimabel
  • Ze lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, maar zijn niet de eerste
Single line - curve

Wat andere klanten zeggen