English Solliciteer naar meer

Specialisaties

Agrarische sector

De agrarische sector is en blijft in beweging. Bij kwesties als bedrijfsopvolging, fiscale waardering of financieringsaanvragen speelt de specifieke agrarische wet- en regelgeving een belangrijke rol. van Velzen accountants & adviseurs is zeer vertrouwd met de bloem- en bollensector, kent en verkent de weg.

Lees verder

Mediation

Mediation is steeds meer in opkomst voor het oplossen of beheersbaar maken van conflicten van persoonlijke of zakelijke aard. De combinatie van accountant en mediator maakt ons een uitstekende bemiddelaar voor conflicten met een financiële, fiscale of zakelijke inslag.

Lees verder

Financiële- en vermogensplanning

Naast het succes van uw onderneming is uw eigen financiële en vermogensplanning belangrijk. Hoe ziet uw financiële situatie eruit als u stopt, overlijdt of ziek wordt? Is alles goed geregeld? Voor nu én voor later? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken.

Lees verder

Doelgericht ondernemen

Uw cijfers vertellen uw verhaal niet. Uw visie en strategie daarentegen wel. En gezamenlijk bepalen deze feiten het succes van uw onderneming.

Lees verder

Subsidies

Vraagt u zich af of u in aanmerking komt voor subsidies? Of wilt u hulp bij het indienen van een subsidie-aanvraag? van Velzen accountants & adviseurs kunt u daarbij helpen!

Lees verder

Bedrijfsfinanciering

Ondernemers denken in kansen en mogelijkheden, waar ze soms extra bedrijfskapitaal voor nodig hebben. Voor het selecteren en afsluiten van een passende bedrijfsfinanciering bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees verder