English

van Velzen accountants & adviseurs is klaar voor SBR-Assurance

07/6/2018

Met ingang van 1 januari 2018 zijn middelgrote ondernemingen verplicht om de jaarrekening digitaal bij de Kamer van Koophandel te publiceren met behulp van SBR Assurance. Onlangs publiceerde de nieuwssite Accountancy Vanmorgen het artikel “Deponeren met SBR Assurance, bent u er klaar voor?” waaruit blijkt dat veel ondernemingen nog worstelen met de verplichtingen die bij SBR Assurance komen kijken. De afgelopen maanden heeft van Velzen accountants & adviseurs achter de schermen hard gewerkt om haar processen en software geschikt te maken voor deze nieuwe wettelijke regels.

Wij kunnen met gepaste trots zeggen dat het deze week gelukt is om met behulp van ons klantportal Client Online in combinatie met de ondertekentool PKIsigning de eerste middelgrote jaarrekening via dit nieuwe proces te deponeren bij de Kamer van Koophandel. De jaarrekening is na het interne ondertekenproces via de portal aan de klant aangeboden voor digitale ondertekening. Na accordering van de klant is de jaarrekening digitaal gedeponeerd bij de KvK.

Bent u op zoek naar een kantoor dat bijtijds stappen onderneemt zodat u altijd aan alle wet- en regelgeving kunt voldoen? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie.