English Solliciteer naar meer

Ons Team

Met ons hechte, goed op elkaar ingespeelde team van accountants, belastingadviseurs, salarisspecialisten, relatiebeheerders, assistent-accountants en ons secretariaat staan wij onze klanten bij. Gedreven professionals die er alles aan doen om iedere opdrachtgever kwalitatief de meest hoogstaande service te verlenen. 

Besluitvaardig
Wij zijn er trots op dat veel cliënten onze persoonlijke en aangename werkwijze hebben ontdekt. We begeleiden en adviseren ondernemers bij de veelheid aan beslissingen die men vandaag de dag tegenkomt.

Welkom
Van Velzen accountants & adviseurs is een modern kantoor in het hart van de Duin- en Bollenstreek, waar u zo binnen kunt lopen en u altijd van harte welkom bent. U vindt ons hier.

Ted van Velzen

In dienst sinds: Augustus 1999
Specialisatie: Bedrijfsopvolging en – waardering, financieringen

“Als rasechte Bollenstreker heb ik grote affiniteit met de agrarische sector. Sowieso met dynamische ondernemers. Mensen die constant hun grenzen verkennen en durven te verleggen. Exact dat doet onze expertise voor onze cliënten. Met elkaar een bedrijfsstrategie uitstippelen die een visie én een missie oplevert. Samen focussen op zakelijk en persoonlijk succes.”

Tewis Zandbergen

In dienst sinds : Oktober 2014
Specialisatie : Audit, subsidies

“Als gemeenteraadslid ben ik actief betrokken bij de lokale politiek en zeer verweven met de streek. Bij van Velzen houd ik mij nu bezig met de controle van jaarrekeningen en het uitvoeren van bijzondere onderzoeken voor bedrijven en non-profit organisaties. Als accountant wil ik bij van Velzen een volwaardig gesprekspartner zijn. Voor iedere klant.”

Nicole Kuiper-Brouwer

In dienst sinds: Augustus 1999
Specialisatie: Financiële – en vermogensplanning, dga advisering

“De open cultuur binnen van Velzen maakt ons kantoor toegankelijk voor MKB en particuliere zzp’er. Wij hechten aan persoonlijk contact met onze cliënten, het geven van kwaliteitsadviezen en proactief handelen. Als managementteam stimuleren wij onze medewerkers om hun talenten verder te ontwikkelen. Want ook dat komt de klant ten goede.”

Denise Boelé

In dienst sinds: Augustus 2019
Specialisatie: Belastingen

Eric Stroombergen

In dienst sinds: oktober 1998

Rob Batenburg

In dienst sinds: September 2005
Specialisatie: Accountancy en mediation

“Onze transitie van accountantskantoor naar advieskantoor speelt in op de veranderende maatschappij waarin de accountant een almaar belangrijkere adviesrol krijgt. Klanten mogen van ons kwaliteit verwachten evenals proactieve, kundige en betrokken adviseurs. Ook daarom stimuleren wij persoonlijke ontwikkeling en geven wij onze medewerkers en klanten de ruimte om te groeien.”

Ilonka van de Panne

In dienst sinds : oktober 2011

Gaby de Vos

In dienst sinds: Oktober 1999
Specialisatie: Werkkostenregeling

“Het nakomen van afspraken is voor mij heel essentieel. Voor iedereen op dit kantoor overigens. En niet alleen omdat dit bijdraagt aan een goede vertrouwensband met de klant. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de mens achter de klant. Omdat ik het beste resultaat wil boeken en een goede sparringpartner wil zijn.”

John Bouwmeester

In dienst sinds: Januari 2017

Ronald van Beek

In dienst sinds: Juni 2008
Specialisatie: Exact Online, digitalisering, relatiebeheer

“Cliënten vinden ons kantoor laagdrempelig, servicegericht, pragmatisch en een goede sparringpartner. Dat laatste wil ik graag zijn voor de klant. Op strategisch niveau meedenken, toekomstgericht adviseren en samen met de klant de beste strategie uitstippelen. Mijn specialisaties – DGA advisering, digitalisering en financieringen – gaan daarbij zeker helpen.”

Hanneke van der Lans

In dienst sinds: Januari 2019

Hans van Velzen

In dienst sinds : Oktober 1999
Specialisatie : Relatiebeheer en agrarische sector

“Voor onze agrarische ondernemers is het belangrijk dat wij begrijpen hoe hun markt in elkaar steekt. Voor onze hardwerkende bloem- en bollenkwekers willen wij een laagdrempelig kantoor zijn, zonder opsmuk. Men zoekt geen boekhouder meer, maar een proactieve, kundige en vooral betrokken adviseur.”

Kees van der Ploeg

In dienst sinds: Oktober 1999
Specialisatie: Agrarische sector

“Als hobbyboer heb ik buitengewoon veel interesse in het reilen en zeilen van bedrijven in de agrarische sector. Proactief en correct informeren is ook in deze branche van belang. Agrariërs kunnen evenals ondernemers en particulieren vertrouwen en rekenen op mijn financiële en fiscale kennis. En dus een gedegen advies.”

Harriët Juffermans

In dienst sinds : September 1999
Specialisatie : Financiële planning en DGA pensioen

“Wanneer je adviseert bij financiële planningen en oudedagsvoorzieningen geven ondernemers je een kijkje in hun financiële én persoonlijke situatie. Dat vertrouwen krijgen blijft bijzonder. En maakt dat ik extra gedreven blijf om zo optimaal en proactief mogelijk te adviseren. Zoals het hoort: informeel, open en betrokken.”

Loet de Ruijter

In dienst sinds: September 2005
Specialisatie: Relatiebeheer

“Ondernemers putten tegenwoordig uit meerdere informatiebronnen en willen sneller van de juiste gegevens worden voorzien. Met de no-nonsense attitude van van Velzen houden we alle ontwikkelingen nauwgezet bij en onze klanten alert. Als sportieve, loyale en empatische generalist voel ik me in elke sector thuis.”

Jos Wensveen

In dienst sinds: September 1999
Specialisatie: Relatiebeheer

“Mijn ervaring is dat een goede accountant en adviseur voor een ondernemer van onschatbare waarde is. Al is men tegenwoordig goed op de hoogte van de fiscale mogelijkheden, een betrokken financieel adviseur heeft alle actuele informatie paraat en zal deze zo optimaal mogelijk inzetten voor zijn cliënt.”

Ramon Boot

In dienst sinds: Januari 2017

Peter van den Akker

In dienst sinds: Mei 2010

Loraine Noya van Delzen

In dienst sinds: Februari 2012
Specialisatie: Allround

“Mijn specialisaties zijn nog in ontwikkeling. Tijdens mijn studie heb ik bij van Velzen stage gelopen en na mijn afstuderen ben ik hier blijven werken. Dit kantoor stimuleert persoonlijke ontwikkeling enorm. Collega’s staan je met raad en daad terzijde. Ik vertrouw er dan ook op dat ik over een kleine 5 jaar allround specialist ben.”

Iris Schild

In dienst sinds: Augustus 2006

Mariska Steenvoorden

In dienst sinds             : Mei 2006
Specialisatie                : Exact Online, Aangenaam Online, Arbeidsrecht

“Pragmatisch, proactief, daadkrachtig. Zo pak ik de zaken graag aan. Ik hoor vaak van onze ondernemende klanten dat zij in het regenwoud van regels en veranderingen een betrokken adviseur hard nodig hebben. Eén die hun bedrijf kan doorgronden en alle mogelijke vragen snel beantwoordt. Die adviseur ben ik graag.”

Melissa de Ridder

In dienst sinds januari 2022.

Laura Kluiters

In dienst sinds mei 2021

Erica van der Hulst

In dienst sinds: Oktober 2010
Specialisatie: Belastingen

Jeroen de Kriek

In dienst sinds: januari 2020

Bart Kokshoorn

In dienst sinds: augustus 2022

Myrthe van der Hoeven

In dienst sinds: Mei 2019
Specialisatie: Belastingen

Bonno de Jong

In dienst sinds augustus 2021

Bas van Gorp

In dienst sinds: juli 2022

Linda van den Bosch

In dienst sinds: januari 2021

Linda van den Heuvel

In dienst sinds: Oktober 1999
Specialisatie: Aangenaam Online

“Ondernemers een stapje voor zijn, hen ontzorgen bij alle voorkomende financiële beslommering. Dat doe ik graag. Van Velzen verzorgt de financiële huishouding voor een flink aantal klanten uit de agrarische sector. Die branche heeft mijn interesse vanwege de enorme diversiteit. En misschien ook wel omdat ik ooit dierenarts wilde worden.”

Marjolein Kraakman

In dienst sinds: juni 2022

Loek Vleeshouwers

In dienst sinds: maart 2021

Rowan Robers

In dienst sinds: januari 2023

Mike Nieuwenhuizen

In dienst sinds: maart 2019

Sandra Hoeks

In dienst sinds: Oktober 2004
Specialisatie: Aangenaam Online

“Bij van Velzen krijg je een kijkje in de keuken van tal van bedrijven binnen het midden- en kleinbedrijf. Die diversiteit maakt mijn werk extra interessant. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde branche. Het is mijn taak om iedere klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Bij van Velzen doe je dit nooit alleen. Hier geldt: samen sterk.”

Petra Marijnissen

In dienst sinds: November 1999

“Hier maak ik met allerlei cijfers en gegevens een jaarrekening die klopt. Terwijl ik met mijn kennis een toegevoegde waarde kan zijn voor de klant. Ook in accountancy is de manier van werken sneller geworden en onze adviesfunctie belangrijker. Wanneer je persoonlijk betrokken bent bij de klant komen de cijfers echt tot leven. Dat maakt accountancy interessant.”

Jacqueline Haak

In dienst sinds: November 2016
Specialisatie: Salarisadministratie

Marion van der Ploeg

In dienst sinds: November 1999
Specialisatie: Salarisadministratie

“Juist omdat klanten tegenwoordig zelfredzamer zijn is een gedegen advies belangrijker geworden. Met de invoering van de Wet Werk en Zekerheid – de belangrijkste wijziging in Arbeidsrecht in de afgelopen jaren – is de relatie tussen werkgevers en werknemers ingrijpend veranderd. Met mijn expertise help ik beide groepen aan meer duidelijkheid.”

Wendy Landwer Johan

In dienst sinds: Oktober 1999
Specialisatie: Salarisadministratie

“Het spreekt voor zich dat werknemers belangrijk zijn voor een onderneming. Een nauwgezette salarisadministratie is een must, omdat dit een voornaam onderdeel is van het totale cijferplaatje. De vele wijzigingen in wetgeving en cao’s worden door ons op de voet gevolgd en toegepast. Het tijdig signaleren en de werkgever adviseren zie ik als een uitdaging.”

Lisette Roozen

In dienst sinds: november 2022
Specialisatie: salarisadministratie

Monique Möhlmann

In dienst sinds: Juli 1999
Specialisatie: Secretariaat

Wil de Bruin

In dienst sinds: Februari 2006
Specialisatie: Redigeren

“Ik houd mij onder meer bezig met het nalezen en corrigeren van teksten van collega’s.  Van Velzen is een kleinschalig kantoor waar collega’s niet schromen om elkaar te helpen. Dit geldt voor iedereen, medewerkers én directie. Die onderlinge zorg voor elkaar en de zaak is wat mij betreft een enorm pluspunt.”

Leonie Claassen

In dienst sinds: januari 2023
Specialisatie: HRM

Fiene van de Graaf

In dienst sinds: november 2019

Philip Edelaar

In dienst sinds: januari 2020

Barry van Leeuwen

In dienst sinds: September 2005

Paul den Besten

Gerard van Wieren

In dienst sinds: Juni 2013

Amine El Moussaoui

Coen van Werkhoven

In dienst sinds: september 2022

Sharwin Hanoeman

Joshua Cooper

In dienst sinds: Augustus 2017
Specialisatie: Audit

Roos Zandvliet

Hakan Koçak

Freek de Groot

In dienst sinds: september 2022

Jeroen Deutekom

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek?
Neem contact op met Rob!
Rob Batenburg

rob@vanvelzenaa.nl
071 -3012400

De route naar Van Velzen

Ons kantoor – gelegen aan de Wasbeeklaan 3, 2361 HG Warmond –  is bereikbaar via de A44. U neemt afslag 4 richting Warmond. Als u richting Warmond rijdt, ziet u na circa 250 meter in de bocht ons kantoor.

Plan uw route