English

Gevorderd assistent accountant RA – Voorburg

Als jong professional ben jij misschien toe aan een volgende stap in je carrière. Bij Audit To Be zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten.

Voel jij je thuis in een onderneming met een hoog kwaliteitsniveau en waar je je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen onder goede deskundige begeleiding? Een organisatie die je dus opleidings- , ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden biedt. Een organisatie waar je mogelijkheden kan aanpakken en al snel de bij je functie behorende verantwoordelijkheden krijgt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons kantoor in Voorburg zijn wij in verband met de enorme groei van onze controlepraktijk c.q. audit praktijk op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet.

Over Audit To Be
Audit To Be is de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants in Voorburg en Van Velzen accountants & adviseurs in Warmond. Wij zorgen voor zekerheid, met name door de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten voor onze cliënten. In de praktijk staan wij dichtbij de ondernemer en garant voor hoge kwaliteit. We beschikken uiteraard over een AFM-vergunning en zijn lid van het internationaal accountancynetwerk Russel Bedford International. De cultuur bij Audit To Be is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook weer terug aan ons team gemotiveerde en enthousiaste collega’s!

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:
Het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van de controleleider op basis van werkprogramma’s. Het signaleren van risico’s en dit bespreken met je controleleider hoort ook bij je verantwoordelijkheden.

Functie-eisen

  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau;
  • afgeronde HBO-accountancyopleiding;
  • minimaal 2 jaar ervaring als beginnend assistent accountant;
  • Het betreft een fulltime funcite (40 uur). Vanaf 32 uur is bespreekbaar.

Het aanbod van Audit To Be
Bij Audit To Be zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten. We denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om die ontwikkeling zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met persoonlijke opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden. Dus, een uitdagende baan met vele mogelijkheden om te leren en groeimogelijkheden. Daarnaast een zelfstandige plek in een enthousiast team van accountants in een zeer uitdagend vakgebied binnen een innovatief bedrijf met uitdagende projecten.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je motivatiebrief en CV per e-mail naar Saskia van der Meer via werkenbij@vanvelzenaa.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen. Aangeboden CV’s van partijen waar van Velzen niet mee samenwerkt worden in het kader van de AVG verwijderd.