English Solliciteer naar meer

Werken bij Van Velzen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze vacatures! Je vindt ze hieronder.

LET OP Ga voor de vacatures bij onze controlepraktijk naar een andere pagina  (KLIK HIER)

Meewerkstage of afstudeerstage

Voor studenten hebben we verschillende soorten stages in verschillende vakgebieden, zoals audit, samenstel en fiscaal. Samen gaan we in gesprek over de werkzaamheden tijdens jouw stage en meestal is het mogelijk om na je stage bij Van Velzen in dienst te treden.

Lees verder

Administratief medewerker

In verband met de groei van ons klantenbestand zijn we op zoek naar een nieuwe collega als administratief medewerker. Heb jij een afgeronde mbo/hbo-opleiding in de boekhouding? Heb je de ambitie om door te groeien tot een fulltime administratief medewerker binnen een professioneel kantoor met korte lijnen? Dan is dit de perfecte baan voor jou. Binnen deze functie ga je je hoofdzakelijk bezighouden met grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, bankadministratie en aangiftes omzetbelasting. Je werkt nauw samen met onze relatiebeheerders.

Lees verder

Aangiftemedewerker (beginnend of ervaren)

Fulltime/parttime vanaf 24 uur
Wij zoeken een enthousiaste collega die ons aangifteteam wil komen versterken. Als aangiftemedewerker houd je je voornamelijk bezig met het opstellen van inkomsten- en vennootschapsbelastingaangiften voor onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast bereid je samen met een belastingadviseur advieswerkzaamheden voor. Je werkt in een goed op elkaar ingespeeld team van fiscalisten. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant.

Lees verder

Assistent accountant

Fulltime/parttime vanaf 24 uur
Je gaat je bezig houden met het samenstellen van jaarrekeningen en het opmaken van financiële overzichten. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze klanten en bereid je de BTW/IB/ICP aangiften voor. Ook ben je betrokken bij de voorbereiding van adviezen. Een veelzijdige functie waarin je meedenkt met jouw klanten.

Lees verder

Accountant (AA)

Fulltime/parttime vanaf 32 uur
Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy? We zijn op zoek naar een ervaren Accountant met ambitie.
De focus van deze functie ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat.

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie met cv en motivatie naar Leonie Claassen via  werken@vanvelzenaa.nl.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Ook dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie, mail deze naar werken@vanvelzenaa.nl.

Kom ook werken bij Van Velzen!

Bedankt voor je interesse. Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!