English

Werken bij van Velzen

Voor versterking van ons team zoeken wij een:

Assistent accountant – business analist

Ben jij binnen de accountancy een visionair op het gebied van business intelligence en zit
automatisering in je DNA? Is het voor jou meer dan evident dat automatisering de toekomst
bepaalt voor de dienstverlening van de accountancybranche?
Je bent in staat actief mee te denken op het gebied van automatisering en BI. Je hebt de
vaardigheden om gespecialiseerde tools voor het opstellen van strategische en actuele
management- en stuurinformatie te gebruiken.

Lees verder

Assistent Accountant

Ben jij een assistent accountant die staat te popelen om te blijven ontwikkelen en groeien? Een proactieve assistent accountant die natuurlijk op de hoogte is van de vaktechnische ontwikkelingen. Als assistent account ben je in je huidige baan al verantwoordelijk voor het verlenen van administratieve diensten en ben je derhalve betrokken bij de voorbereiding van adviezen.
Het samenstellen van de jaarrekeningen, maar ook voor andere de financiële verantwoordingen middels administratieve begeleiding van klanten vallen al onder je verantwoordelijkheid. Ook het klant contact behoort al tot je ervaring, wellicht samen met een relatiebeheerder.

Lees verder

Gevorderd assistent accountant RA – Voorburg

Voel jij je thuis in een onderneming met een hoog kwaliteitsniveau en waar je je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen onder goede deskundige begeleiding? Een organisatie die je dus opleidings- , ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden biedt. Een organisatie waar je mogelijkheden kan aanpakken en al snel de bij je functie behorende verantwoordelijkheden krijgt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Lees verder

Beginnend assistent accountant RA – Voorburg

Heb je een HBO-accountancyachtergrond en studeer je voor de RA-titel? Wellicht hebben we dan een match! Voor ons kantoor in Voorburg zijn wij in verband met de enorme groei van onze controlepraktijk c.q. audit praktijk op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet.

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie, inclusief CV en motivatie, naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl)

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl)