English Solliciteer naar meer

Werken bij Van Velzen

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze vacatures!

Je vindt ze hieronder, en LET OP de vacatures voor onze controlepraktijk staan op een andere pagina: KLIK HIER

Meewerkstage of afstudeerstage

Voor studenten hebben we verschillende soorten stages in verschillende vakgebieden, zoals audit, samenstel en fiscaal. Samen gaan we in gesprek over de werkzaamheden tijdens jouw stage en meestal is het mogelijk om na je stage bij Van Velzen in dienst te treden.

Lees verder

Accountant (AA)

Fulltime/parttime vanaf 32 uur
Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy? We zijn op zoek naar een ervaren Accountant met ambitie.
De focus van deze functie ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat.

Lees verder

Assistent accountant

Fulltime/parttime vanaf 24 uur
Je gaat je bezig houden met het samenstellen van jaarrekeningen en het opmaken van financiële overzichten. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze klanten en bereid je de BTW/IB/ICP aangiften voor. Ook ben je betrokken bij de voorbereiding van adviezen. Een veelzijdige functie waarin je meedenkt met jouw klanten.

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie met cv en motivatie naar Nicole Kuiper via werken@vanvelzenaa.nl.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Ook dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie, mail deze naar werken@vanvelzenaa.nl.

15585

Kom jij ons team versterken?

Laat jouw contactgegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!