English

Werken bij van Velzen

Voor versterking van ons team zoeken wij een:

Ervaren belastingadviseur

Wij zoeken een energieke en enthousiaste professional met ambitie. Als ervaren belastingadviseur beschik je over brede fiscale kennis en allround ervaring waarmee je onze klanten adviseert op elk fiscaal terrein. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en weet deze zelfstandig verder uit te bouwen. Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je niet alleen op de hoogte van de fiscale problemen van de klant maar ook van zijn doelstellingen, zowel zakelijk als privé. Hierdoor ben je in staat een gedegen fiscaal advies te geven dat verder gaat dan alleen vaktechniek. Je weet een volwaardige vertrouwensrelatie en daardoor een optimale adviesrelatie met je klanten op te bouwen. Daarnaast heb je regelmatig contact met de belastingdienst waarbij je onze klanten vertegenwoordigt.  Je bent in staat om je kennis en ervaring over te brengen op je collega’s en hen te stimuleren en te motiveren. Samen met je collega’s zorg je voor een optimale dienstverlening richting de klant.

Lees verder

Assistent Accountant

Op zoek naar een uitdaging binnen de accountancy? Als professional met ambitie en enkele jaren werkervaring houd je je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. In deze functie heb je veelvuldig klantcontact en een ben je in staat om pro-actief te handelen met betrekking tot de issues die spelen bij de klant. Verder ben je betrokken bij de voorbereiding van adviezen. Jouw klanten zijn hoofdzakelijk MKB-ondernemingen en not-for-profit organisaties in de Duin- en Bollenstreek. Je bent bereid om te groeien en je zelf verder te ontwikkelen in de ondersteunende rol richting de klant.

Lees verder

Gevorderd assistent accountant RA – Voorburg

Voel jij je thuis in een onderneming met een hoog kwaliteitsniveau en waar je je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen onder goede deskundige begeleiding? Een organisatie die je dus opleidings- , ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden biedt. Een organisatie waar je mogelijkheden kan aanpakken en al snel de bij je functie behorende verantwoordelijkheden krijgt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Lees verder

Beginnend assistent accountant RA – Voorburg

Heb je een HBO-accountancyachtergrond en studeer je voor de RA-titel? Wellicht hebben we dan een match! Voor ons kantoor in Voorburg zijn wij in verband met de enorme groei van onze controlepraktijk c.q. audit praktijk op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet.

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie, inclusief CV en motivatie, naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl)

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatie naar Rob Batenburg (werkenbij@vanvelzenaa.nl)