English Solliciteer naar meer

Werken bij Van Velzen

Scroll naar beneden voor onze vacatures.

Werken bij onze controlepraktijk? Klik dan hier voor de vacatures bij Van Velzen audit & assurance

Meewerkstage of afstudeerstage

Voor studenten hebben we verschillende soorten stages in verschillende vakgebieden, zoals audit, samenstel en fiscaal. Samen gaan we in gesprek over de werkzaamheden tijdens jouw stage en meestal is het mogelijk om na je stage bij Van Velzen in dienst te treden.

Lees verder

Accountant (AA)

Fulltime/parttime vanaf 32 uur
Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de accountancy? We zijn op zoek naar een ervaren Accountant met ambitie.
De focus van deze functie ligt op een goede behartiging van de zakelijke belangen van de cliënt, waarbij te allen tijde de kwaliteit van het werk voorop staat.

Lees verder

Assistent accountant

Fulltime/parttime vanaf 24 uur
Je gaat je bezig houden met het samenstellen van jaarrekeningen en het opmaken van financiële overzichten. Daarnaast begeleid je de financiële administratie van onze klanten en bereid je de BTW/IB/ICP aangiften voor. Ook ben je betrokken bij de voorbereiding van adviezen. Een veelzijdige functie waarin je meedenkt met jouw klanten.

Lees verder

Salarisadministrateur

Fulltime/parttime vanaf 24 uur
Je gaat aan de slag met het verwerken van de salarisadministratie van onze klanten. Ook beantwoord je de vragen van jouw klanten op arbeidsrechtelijk gebied. Elke dag weer maatwerk want onze klanten zijn van verschillende grootte en vallen onder verschillende CAO’s. Een dynamische functie waarin jij steeds weer adequaat weet in te spelen op de klantvraag.

Lees verder

HR manager

Fulltime/parttime vanaf 24 uur
We zijn op zoek naar een ambitieuze HR professional. Een allrounder die zorgt voor de vertaling van onze organisatiedoelen naar een toekomstbestendig personeelsbeleid en de uitvoering hiervan. Een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Lees verder

Ben jij het talent dat wij zoeken, maar zie je geen passende vacature? Stuur dan jouw open sollicitatie met cv en motivatie naar Nicole Kuiper via werken@vanvelzenaa.nl.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar hbo/wo stagiairs. Ben jij de enthousiaste stagiair(e) die wij zoeken? Ook dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie, mail deze naar werken@vanvelzenaa.nl.